• 1402/12/21 - 08:35
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح الگوی کشت در استان لرستان تدوین شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: به منظور استفاده بهینه از منابع آبی ؛ طرح الگوی کشت در استان لرستان تدوین شده است .

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، دکتر بازدار افزود: در این راستا سطح زیر کشت محصولات مورد نظر شامل سبزی و صیفی و محصولات اساسی به تفکیک شهرستانها و مراکز دهستانها مشخص شده است.

وی ادامه داد: ضروری است کشاورزان به مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و دهستان‌ها مراجعه نموده و با عقد قرارداد نسبت به تعیین سطح زیر کشت با توجه به وضعیت منابع آبی و همچنین متناسب با ظرفیت بازار اقدام کنند.
بازدار در پایان از کشاورزان درخواست نمود الگوی کشت دوم را متناسب  با ظرفیت های منابع آبی و با سهمیه تعیین شده رعایت نمایند . زیرا هر چه به طرف فصل پائیز می رویم به دلیل وضعیت خاص رودخانه های استان و شرایط جوی به شدت با بحران کم آبی مواجه خواهیم شد.
  • گروه خبری : استان لرستان
  • کد خبر : 81302
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر